Food Network - Recipe of the Day

Monday, March 27, 2006

Pop Quiz Midterm No Extra Credit...

Here is a pop quiz about generall stuff. A grade of 70% or above entitles you to your G.E.R.D. certificate.

1) Uncle Joe's real name is:
a. Lenny
b. Squiggy
c. Chunky Cheese de Parmesan
d. None of the above

2)If you go to Church on Sunday, where is the Church located Monday thru Saturday?
a. Hallelujah Square
b. In your mind
c. Here and there sprinkled out nicely all over the earth.
d. It's invisible so what does it matter?

3)Aunt Josefina recently went to a concert to see her friend singing "only" to her. Who is her friend?
a. She has no friends, so this is a lie.
b. Michael Buble'.
c. Michael Chiklis.
d. Michael Angelo

4)Susie needs to do what so her friends can help her get a new computer?
a. Post an address.
b. Post an address.
c. Post an address.
d. All the above.

5)Kookaburra sits on the old "what" tree?
a. Juicy Fruit.
b. Double Bubble
c. Gum
d. Efferdent

6) Eschatology is defined as:
a. Study of various internet "chat" methods.
b. Study of sundry "scat" solos by Ella Fitzgerald.
c. Biblical study of "end times" or "last days".
d. Study of differing ways to "bow out" on principle.

7)Jamie Dawn hates Uncle Joes favorite movie. What is the movie?
a. The Ten Commandments.
b. Planes, Trains and Automobiles.
c. Joe vs the Volcano.
d. Batman Begins.

8)Why does Jamie Dawn hate UJ's favorite movie?
a. She is just plain silly.
b. She is just plain goofy.
c. She hates Uncle Joe.
d. She just thinks it's a lame movie.

9)Uncle Joe thinks "insert name here" is the funniest person he's ever met. Name said person.
a. Donny Osmond
b. Simon Cowell
c. Ted
d. Drew Carey

10)If Batman and Green Lantern had a "real" fight in which Green Lantern took off his stupid ring, who would win the fight?
a. Nobody, because friends shouldn't be fighting.
b. Duh, Batman of course.
c. Green Lantern, because he would still find a way to cheat.
d. Comic book readers all over the world.

No bonus question for extra credit. Sorry.

23 comments:

Ted said...

1. d 2. b 3. b 4. d 5. c 6.c 7.c 8.d 9.c 10. b

Saur♥Kraut said...

1) Uncle Joe's real name is:
d. None of the above

2)If you go to Church on Sunday, where is the Church located Monday thru Saturday?
c. Here and there sprinkled out nicely all over the earth.

3)Aunt Josefina recently went to a concert to see her friend singing "only" to her. Who is her friend?
b. Michael Buble'.

4)Susie needs to do what so her friends can help her get a new computer?
d. All the above.
Or get a PayPal acct. and solicit donations

5)Kookaburra sits on the old "what" tree?
c. Gum
...but can he ever fly away again, or is he stuck forever?

6) Eschatology is defined as:
c. Biblical study of "end times" or "last days".

7)Jamie Dawn hates Uncle Joes favorite movie. What is the movie?
c. Joe vs the Volcano.
God help us all...

8)Why does Jamie Dawn hate UJ's favorite movie?
c. She hates Uncle Joe.
Right? Did I get it right?

9)Uncle Joe thinks "insert name here" is the funniest person he's ever met. Name said person.
c. Ted

10)If Batman and Green Lantern had a "real" fight in which Green Lantern took off his stupid ring, who would win the fight?
a. Nobody, because friends shouldn't be fighting.

OK, OK, so what did I win??? I'll pass on the Gerd but would take a hot nerd...

Aunt Jo said...

Teach, I am gonna need an extention.

EmmaSometimes said...

1) Uncle Joe's real name is:
c. Chunky Cheese de Parmesan
okay, JUST KIDDING (erase! erase!)
d. None of the above

2)If you go to Church on Sunday, where is the Church located Monday thru Saturday?
c. Here and there sprinkled out nicely all over the earth.


3)Aunt Josefina recently went to a concert to see her friend singing "only" to her. Who is her friend?
a. She has no friends, so this is a lie.
b. Michael Buble'.


4)Susie needs to do what so her friends can help her get a new computer?
d. All the above.
oh, please be right, oh, please be right!

5)Kookaburra sits on the old "what" tree?
c. Gum


6) Eschatology is defined as:
c. Biblical study of "end times" or "last days".
If you miss this question you get The Book of Revelations on CD, right?


7)Jamie Dawn hates Uncle Joes favorite movie. What is the movie?
c. Joe vs the Volcano.


8)Why does Jamie Dawn hate UJ's favorite movie?
d. She just thinks it's a lame movie.

9)Uncle Joe thinks "insert name here" is the funniest person he's ever met. Name said person.
d. Drew Carey

10)If Batman and Green Lantern had a "real" fight in which Green Lantern took off his stupid ring, who would win the fight?
d. Comic book readers all over the world.

EmmaSometimes said...

whoops teach, 3) is only one answer:#B

Anne said...

1. None of the above.
2. I don’t “go to church” on Sunday – I go to the church “building” located in my little town. Hmmmmm.
3. Michael Buble’
4. All of the above
5. Gum
6. C – end times
7. C – Joe vs. Vocano
8. D – lame
9. Who’s Batman?

What about me? Nothing about me? Isn’t life all about me?
MMMEEEEEE!!!!

Nobody loves ME!!! I'm gonna eat some worms.

uncle joe said...

question #11

Should Anne eat worms?
A.yes
b.no
c.only if they are kosher
d.only if she shares with the mommy birds who need them to feed their little babies.

Anne said...

I will eat the worms if I have to. I'm sure they have some good nutritional value.

Aunt Jo said...

Anne: worms are very noodley. they are good for your noodle! :o)

Badoozie said...

dad gummit joe, you KNOW i hate quiz's, I been doin em fer goin on 4 years now. dangit, i'll doit fer you though.

1) Uncle Joe's real name is:
d. None of the above

2)If you go to Church on Sunday, where is the Church located Monday thru Saturday?
c. Here and there sprinkled out nicely all over the earth.

3)Aunt Josefina recently went to a concert to see her friend singing "only" to her. Who is her friend?
michael buble'

4)Susie needs to do what so her friends can help her get a new computer?
a. Post an address.
b. Post an address.
c. Post an address.
d. All the above.
e. Uncle joe is a dork

5)Kookaburra sits on the old "what" tree?
c. Gum


6. study of end times

7)Jamie Dawn hates Uncle Joes favorite movie. What is the movie?
c. Joe vs the Volcano.


8)Why does Jamie Dawn hate UJ's favorite movie?
d. She just thinks it's a lame movie.
why did jamie dawn get 2 questions, and i only got one?

9)Uncle Joe thinks "insert name here" is the funniest person he's ever met. Name said person.
c. Ted


10)If Batman and Green Lantern had a "real" fight in which Green Lantern took off his stupid ring, who would win the fight?
b. Duh, Batman of course.

Badoozie said...

now, then. you need to come up with a blog circle quiz, and include all of us friends, cause now anne is all blubbery all over her keyboard, and you forgot saur, and you forgot some one else, i can't remember

Jamie Dawn said...

1. A
2. C
3. B
4. D
5. C
6. C
7. C
8. D (A & B are also true. C could not be true, since hate does not enter Jamie Dawn's pure heart.)
9. C
10. B

Cool Quiz, Joe. Let's celebrate by burning your copies of Joe Vs. the Volcano.

---------
personal update:
Our weekend was a whirlwind. The 50th anniversary dinner party was wonderful, and Courtney's media presentation made everyone cry. It was a lot of work for all of us, but it was worth it.
Courtney had her sinus surgery on Monday morning, and she is doing well. She's got a drippy, bloody nose, but her pain is not bad. She will be fully recovered in about a week.

Aunt Jo said...

Quitcher whinin' SusieNoDozer!

There's no pressure coming from the gobhole there Joe for a new quiz now is there??

Maybe he will make a FINAL exam haha

uncle joe said...

JamieDawn, hate entered your heart when you even considered burning Joe vt V. Now that you know what hate feels like you can work on it.

Susie, Jamie Dawn didn't get two questions. Joe vt Volcano got two questions. JD was just a bystander in a driveby Volcanoing.

Badoozie said...

i liked that movie, and i get nuthin? nuthin?huh? if , if, if, i had a rubber arm, i'd whack you with it!

uncle joe said...

Susie! No soup for you!!!

You silly goose. Since you like Joe vt Volcano, you have reserved for yourself a warm place in my heart.
Crying yet?
I bet you feel bad now don't you?

Okay, you can have some soup now..

uncle joe said...

Okay my friends!

Everybody passed.

I will happily give you your GERD certificate and my prescription for nexium, the little purple pill.

Congratulations.

Here are the answers the way I see them.
Uncle Joes real name is NOTA.

I believe the Church is sprinkled out nicely

AJ's new friend is Michael Buble.

Susie needs to post an address so us dorks can send her a clean crisp Andrew Jackson

Kookaburra has been stuck on the old GUM tree for eons.

Eschatology is the study of end times or last days.

Uncle Joe's fave move is Joe vt Vol

JD hates Joe vt Vol because she is goofy,silly, and thinks it's a lame movie. more on that later...

UJ thinks Ted is the funniest person he's ever met.

Number 10. I'm gonna say, Duh, Batman of course. Though I can guarantee you that you can NEVER trust the Green Lantern!

Aunt Jo said...

Yawn.....good morning people. Did I miss something? Ahhh! I thought I was dreaming! I missed the test??

BK Wilson said...

Dang-nabbit, I was moving to Omaha, and I missed the test. I want a GERD certificate even though I don't even know what GERD means. General Education Rated D for Dumber?

Jamie Dawn said...

Jealousy is not very becoming, Anne & Susie.

Anne wins the band name contest with her paltry Ten Talents, and she's whining about not getting a question in Joe's quiz.

Susie whines no matter what. It's her way.

Jamie Dawn was in the quiz TWICE because she is Uncle Joe's "Most Favored Blogger," not including his dear wife, AJ, who wins his heart in all matters.

I rock. Deal with it!

Badoozie said...

update your blog already bat thumb!

Jamie Dawn said...

Susie: He's too busy cooking Spam Pancakes.

Anne said...

SpanCakes!